Featured Item
Featured Item
Featured Item
Featured Item

Informatie

Bij Tandarts & Implantologie praktijk Huntum kunt u terecht voor algemene tandheelkunde. Tevens zijn wij gespecialisseerd in het behandelen van angstige patienten en kinderen. Wij werken samen met verschillende specialisten, waar wij u desgewenst naar kunnen verwijzen.

Samen werken aan uw mondgezondheid.
Een stralend gebit begint bij een gezonde mond. En die bereikt u door goede verzorging. Naast de dagelijkse aandacht die u zelf aan uw gebit besteedt, kunt u zich laten ondersteunen door goede mondzorgspecialisten. Gezamenlijk werken aan uw optimale mondconditie!

Heldere uitleg, ruim de tijd
Wij weten dat een bezoek aan de tandarts zelden als prettig wordt ervaren. Daarom doen wij er alles aan om u, als patiënt, centraal te stellen. En de tijd dat u bij ons bent, voor u zo ontspannen mogelijk te maken. Wij behandelen u zoals wij zelf graag behandeld willen worden. Daar kunt u bij ons op rekenen!
Wij nemen extra ruim de tijd voor de behandelingen, met name bij angstige patienten en kinderen. Tijdens de behandeling wordt op een vriendelijke en duidelijke wijze uitgelegd wat de tandarts gaat doen. Van een bezoek aan onze praktijk maken wij een leuke ontmoeting, zodat u een volgende keer graag weer bij ons terug komt.

Experts bundelen kennis.
Onze tandartsen, tandprotheticus en mondhygieniste werken intensief samen. Ieder vanuit zijn eigen aandachtsgebied, maar met een gezamenlijk doel: een optimale mondgezondheid. De ontwikkelingen op het gebied van mondzorg staan niet stil. Wij houden onze kennis voortdurend op peil met de nieuwste behandeltechnieken en inzichten over voeding en mondhygiene.
Door onze kennis te bundelen kunnen we behandelingen van hoge kwaliteit bieden. Daarbij kiezen we uitsluitend voor de beste materialen en apparatuur.
Wij passen bovendien de nieuwste technieken op het gebied van gebitsverfraaiing toe. U kunt bij ons dus ook terecht voor het bleken van uw gebit, schildjes op uw tanden, kronen en bruggen en implantaten.

Aandacht voor de gehele mond
Wij helpen uw gebit gezond te houden of weer gezond te maken. Dit doen wij door aandacht te geven aan uw gehele mond. Immers, de basis voor gezonde tanden en kiezen ligt in het tandbot en tandvlees.

Uw mondgezondheid is bij ons in goede handen. Ook behandelen wij graag ‘angstige’ patienten en kinderen.

inschrijven